13 - 14 - 17 - 19 - 20 juli 2024 

Sfeermakers

Sera

Als “onbekende zangeres” met muzikale ambities besloot Sera in 2020 covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram te plaatsen, live opgenomen vanuit haar auto. Dit bleek achteraf een uitstekend idee te zijn, in een korte tijd behaalde ze namelijk honderdduizenden views en vele nieuwe volgers. Een van deze volgers bleek haar idool Justin Bieber te zijn die de zangeres opgemerkt had en graag een stukje mee kwam zingen tijdens een live-sessie.Ze besloot van zingen haar beroep te maken waarna haar carrière in sneltrein tempo van de grond af kwam. In 2021 verscheen haar debuutsingle “Only Us” waarna nog een aantal nummers volgde, waaronder in 2023 “Head Held High” die maar liefst 31 miljoen keer werd gestreamd.

Träcksäck

Met maar liefst 2 trekzakken, bespeeld door Rowwen Hèze accordeonist Tren van Enckevort en de bebrilde ras-entertainer Bart Storcken, wordt de aanval ingezet. Gewapend met gitaren, drums en 2 achtergrondzangeressen veroverd deze band heel Nederland. Van eigen nummers tot de Zuid-Amerikaanse hit Nossa of de Franse Dance-hit Tu est Foutu. Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek op te zwepen…. 

Dowwen Hèze

Los Tributodores…… Natuurlijk kan bij een Limburgse avond de muziek van Rowwen Hèze niet ontbreken. Vandaar dat de meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment is ingeschakeld om de tent eens even flink op zijn kop te komen zetten. Via een set gevuld met Folk & Polka, positieve energie en hartstochtelijk temperament voorziet Dowwen Hèze de avond van de ingrediënten voor een groot feest vol “Kabaal In Eigen Taal” 

The Hillbilly Moonshiners

Deze hedendaagse bluegrass band bestaande uit vijf onbehouwen Rednecks houden van “a good time”, maar dan in Bayou-stijl. Door muziek van vroeger en vandaag onder te dompelen in het vieze Louisiana moeraswater, wisten ze in de afgelopen 9 jaar al op 600 verschillende plaatsen de boel op stelten te zetten. Herbeleef klassieke nummers van artiesten zoals Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel, en feest mee op moderne hits van Taylor Swift, Katy Perry of Mumford & Sons. Allemaal gespeeld volgens eigen “Hillbilly Moonshiners” recept. Heehaw! 🪕🍻

Sjloetingstied

Na een heerlijke matinee-middag met een lekker stukje Ossevleis voeren wij het feestgehalte een stuk op. Een band vol sfeer, interactie en voornamelijk plezier, dat is Fieëstband Sjloetingstied. Ze weten er via hun energieke sets een groot feest van te maken. Een tijdje terug wisten ze Maasbree al eens te vinden, en ze komen maar al te graag terug. Dat belooft een gezellige zondag te worden!  

The Dark

Inmiddels een vast recept op de Osse-woensdag, Café de Gare Os met de beste bands uit de regio! Dit jaar staan Los Gringos en The Dark op het podium.
Dé Nederlandse Anouk Tribute The Dark weet de live ambiance van een Anouk concert als geen ander te benaderen. Vijf door de wol geverfde instrumentalisten en een zangeres, met een dijk van een stem, voeren je in een zeer afwisselende show dwars door het repertoire van de enige echte rockdiva van de Lage Landen! 

Los Gringos

Inmiddels een vast recept op de Osse-woensdag, Café de Gare Os met de beste bands uit de regio! Dit jaar staan Los Gringos en The Dark op het podium.
Met Los Gringos zijn de basiselementen van rockmuziek vertegenwoordigd, namelijk gitaar, bas & drums. Als deze 3 mannen hier ook nog bij zingen, mag je spreken van een ware rockmachine!

De Kroegadours

Na een lekkere portie Ossevleis en de klanken van de blaaskapel is het tijd om langzaam los te komen. Hiervoor laten we het duo De Kroegadours invliegen.Gewapend met een tuba, trompet en zelfs alphorn zingen zij de stemming in de matinee van de Ossefeesten! Met hun enthousiasme en passie voor muziek weten ze iedereen te raken en te laten genieten van een geweldig optreden vol muziek en gezelligheid!!

Vaisla

Wordt het rood of toch blauw…..Ook dit jaar is er weer een gevarieerde line-up aan DJ’s in elkaar gezet die allemaal maar één doel voor ogen hebben, de hele zaal die luistert naar hun kanaal!Van de hardere stijlen tot de K3 hitmix, alles komt in een sneltrein tempo voorbij tijdens de Silent Disco. Wat is nu dat nummer dat de meeste luisteraars oplevert? Dat gaan DJ SBN, Vaisla, The Sugardaddies en Sound of Sacrifice uitzoeken. Zien we jou ook tijdens dit waanzinnige [stille] feestje?

Sound of Sacrifice

The Sugardaddies

SBN

Die Heimat Kapelle

Naast een lekkere portie os, drankje en mooi weer is de Ossezônig natuurlijk niet compleet zonder de muzikale klanken van een blaaskapel. Vandaar dat Die Heimat Kapelle dit jaar de middag komt voorzien van wat Duitse volksmuziek. Met een gevarieerd repertoire voor jong en oud weten ze de perfecte sfeer te creëren voor een heerlijke matinee middag. Ben jij er ook bij, zondag 14 juli? 

Lanterfantje

Met jarenlange kroegervaring in hun mik zijn ze verantwoordelijk voor de kater van tienduizenden mensen. Het duo Lanterfantje bestaande uit Thomas van Groningen die je vast wel eens op de radio hebt gehoord en Kasper Sommer gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix. Tijdens hun set wordt alles uit de kast getrokken zodat er volop wordt gedanst, gezongen, gelachen en gesjanst. Daarnaast weten ze het publiek altijd te verrassen, zo maak jij straks misschien wel je debuut op het podium. Alles is mogelijk tijdens een set van dit duo! 

Herrie

De tent op z’n kop, dat is het doel van feestband Herrie. Met een repertoire vol klassiekers maar ook de nieuwste hits weet deze 5 koppige band de sfeer er al snel in te brengen. Wordt hier vervolgens een bak aan confetti, volle glazen en enthousiast publiek aan toegevoegd dan weten ze het zeker, dat wordt een knallend spektakel! 
FacebookInstagram