Snollebollekes en Kriss Kross Amsterdam headliners

Op donderdag 27 juni om 19:00 uur start de voorverkoop van de Ossefeesten 2019. Lokale helden en wereldberoemde artiesten vinden elkaar op het Kennedyplein in Maasbree. De Ossefeesten zijn dit jaar op 3, 4, 7, 9 en 10 augustus. Tickets zijn enkel te bestellen via www.ossefeesten.nl/tickets. Op die pagina vind je ook meer info.

Springen Nondeju

De 59e editie wordt op 3 augustus afgetrapt door Snollebollekes. Deze feestact uit Best is opgericht door cabaretier Rob Kemps, dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Na twee uitverkochte concerten in het Gelredome is het populaire trio deze zomer te zien op de Ossefeesten.

Kriss Kross Amsterdam

Op vrijdag 9 augustus staan de mannen van Kris Kross Amsterdam op het programma. Met hits als Whenever en Sex behaalde ze ruim één miljard streams op Spotify.

Os aan het spit

De Ossezondag valt dit jaar op 4 augustus. Om 14:00 wordt de muziek ingezet door blaaskapel Judaska en om 14:30 start de verkoop van de porties ossebraad. Het speelparadijs ‘Ôs Kingerdörp’ met gigantische luchtkussens, een bioscoop en een eigen feesttent staat dit jaar paraat voor de jongste bezoekers.

Line up

Er staan ook weer artiesten uit de regio op het podium zoals Roy Smolenaars, bekend van de Memphis Manics, met zijn act Radio Nozem, feestband Khick, de silent disco van NFN Silent Records en Old Gin. Met de komst van Starstruck, Red Pepper Bullwhip, Lampegastuh, Jailhouse Jimmy en Qmusic The Party is de line up van het tentfeest compleet. Meer info.

 

Goed nieuws uit Duitsland! De firma Fedder heeft een overheerlijke Os uitgezocht die dit jaar het voorrecht heeft aan het spit te mogen hangen op het oudste tentfeest van Nederland. Zondag 4 augustus wordt hij langzaam gaar gebraden en zullen de eerste porties 'ossebraad' vanaf 14:30 uur verkocht worden.

So wie immer wordt in Maasbree een huis-aan-huis voorverkoop gehouden eind juni / begin juli. Daarnaast zijn er vanaf juli bij BP Maasbree en DA De Klimop ossebraadkaarten in de voorverkoop te koop. De kaarten kosten dit jaar € 7,-. Als de Os in de voorverkoop niet uitverkocht wordt, zijn er op de dag zelf ook nog ossebraadkaarten te koop.

Pakt uw agenda en een hele grote stift. Bladert naar augustus 2019 en omcirkelt de volgende getalletjes: 3, 4, 7, 9 en 10. Bingo!

Amen.

Tip 1: gebruik de stift niet in de app op je telefoon, krijg je spijt van, echt.

Tip 2: het is niet erg om je vriendjes en vriendinnetjes even te informeren

 

Meer nieuws