13 - 14 - 17 - 19 - 20 JULI 2024

De woensdagavond van de Ossefeesten is altijd iets unieks. Voorheen werkten we vaker met speciaal samengestelde bands met gerenomeerde muzikanten, vorig jaar was er "Tent-Café de Gare Os" met 4 bands en dit jaar hebben w eet in ons hoofd gehaald om 3 areas te creëren. Op mainstage zal de band Red Pepper Bullwhip tweemaal duchtig gas geven.

In de Nozem-area vinden we Radio Nozem, HET radio station voor alle nozems en nozemerinnekes. Vanaf de ossefeesttent zal er live radio gemaakt worden, de uitzending is terug te luisteren op de betere piraten frequentie, nog leuker is het om zelf aanwezig te zijn en die Nozem prijzen te pakken die de twee dj’s weg zullen geven tijdens de uitzending. De spellen vereisen alle kwalitieiten die een echte nozem heeft : Een pens vol power, Humor, Kennis van Brommers en kennis van Rock und Roll. Volledig op een dieet van nozemoil en nozemburgers zullen de dj’s jullie de beste jumpblues –surf-garage en rock en roll laten horen . Hee ho lets go !

En Area 3 is de Silent Disco. In samenwerking met NFN Silent Records, wordt dit gegarandeerd een leuke area. Maar wat is een Silent Disco als je niet af en toe kunt switchen van kanaal? Precies daarom hebben we nog 3 DJ's die het in de battles op gaan nemen tegen NFN. DJ Rob Zelen, DJ Sander Vaessen en DJ Marnix draaien om de beurt op het andere kanaal. Wie krijgt de meeste lampjes in zijn kleur???

Onderstaand de timetable van de avond, kun je alvast bekijken welke vrienden je wanneer naar welke stage gaat sleuren.