13 - 14 - 17 - 19 - 20 JULI 2024

Poh, Dat is nog eens lekker wakker worden! We kijken terug op een waanzinnig eerste weekend van de Ossefeesten 2019.

Zaterdag was volle bak. Starstruck zorgde met veel energie voor een waardige opening. Dansplaatjes, meezingers, special effects, alles werd verteerd door de aanwezige bezoekers. En toen kwam die wervelwind er nog eens bij. Snollebollekes liet de tent stuiteren en zorgde ervoor dataan het einde van de avond de tent 5 cm verder naar links stond. Een heelrijk sfeertje en lekker warm ;).

Zondag was precies zoals de zondag hoort te zijn: een lekker stukje os, een stralend zonnetje en weer eens ouderwets bijkletsen met bekenden en onbekenden. De kids amuseerden zich waanzinnig in Ôs Kingerdörp, Judaska zorgde voor de bijbehorende blaasmuziek (die speelden verrekkes goed!) en onder de extra grote luifel draaiden de buffetten overuren. Vanaf het moment dat Old Gin gas ging geven, was het sfeertje compleet. De inkopper was voor Khick. De die-hard ossefeestgangers die om 20 uur nog aanwezig waren, waren dat een paar uur later nog, doordat Khick er nog een prachtige avond van maakte. Wauw wauw wauw, wat een mooie dag!

Vanavond poetsen we de tent en maken we de 3 areas voor woensdag in order. Dat belooft ook een unieke avond te worden, wij hebben er zin in!