13 - 14 - 17 - 19 - 20 JULI 2024

Snollebollekes en Kriss Kross Amsterdam headliners

Op donderdag 27 juni om 19:00 uur start de voorverkoop van de Ossefeesten 2019. Lokale helden en wereldberoemde artiesten vinden elkaar op het Kennedyplein in Maasbree. De Ossefeesten zijn dit jaar op 3, 4, 7, 9 en 10 augustus. Tickets zijn enkel te bestellen via www.ossefeesten.nl/tickets. Op die pagina vind je ook meer info.

Springen Nondeju

De 59e editie wordt op 3 augustus afgetrapt door Snollebollekes. Deze feestact uit Best is opgericht door cabaretier Rob Kemps, dj's Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Na twee uitverkochte concerten in het Gelredome is het populaire trio deze zomer te zien op de Ossefeesten.

Kriss Kross Amsterdam

Op vrijdag 9 augustus staan de mannen van Kris Kross Amsterdam op het programma. Met hits als Whenever en Sex behaalde ze ruim één miljard streams op Spotify.

Os aan het spit

De Ossezondag valt dit jaar op 4 augustus. Om 14:00 wordt de muziek ingezet door blaaskapel Judaska en om 14:30 start de verkoop van de porties ossebraad. Het speelparadijs ‘Ôs Kingerdörp’ met gigantische luchtkussens, een bioscoop en een eigen feesttent staat dit jaar paraat voor de jongste bezoekers.

Line up

Er staan ook weer artiesten uit de regio op het podium zoals Roy Smolenaars, bekend van de Memphis Manics, met zijn act Radio Nozem, feestband Khick, de silent disco van NFN Silent Records en Old Gin. Met de komst van Starstruck, Red Pepper Bullwhip, Lampegastuh, Jailhouse Jimmy en Qmusic The Party is de line up van het tentfeest compleet. Meer info.